AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun çocuğunu görmek

Kahve falında oğlunun çocuğunu görmek

Kahve falında oğlunun çocuğunu görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, itibar edineceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun çocuğunu gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında oğlunun çocuğunu görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun çocuğu olduğunu görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu yatakta görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında oğlunu kan içinde görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında saçın okşandığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunu denizde görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine yorulur.

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında okuma görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir