AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu yatakta görmek

Kahve falında oğlunu yatakta görmek

Kahve falında oğlunu yatakta görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu yatakta gördüyseniz:

  • Yakındalarsa yanlarına gitmeniz, uzaktalarsa aramanız sizin için iyi olabilir.

Kahve falında oğlunu yatakta görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu yakmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalettir.

Kahve falında kendi oğlunu öldürmek gönül kapılarının açılacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında okunmuş lokum yemek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu evlendirdiğini görmek alım zorluğu yaşamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kızını ve oğlunu görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, esenliği bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tebareke okunduğunu görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin oğlu olduğunu görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir