AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu kan içinde görmek

Kahve falında oğlunu kan içinde görmek

Kahve falında oğlunu kan içinde görmek parasız ve işsiz kalacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu kan içinde gördüyseniz:

  • Bir kavrama, fikre veya düşünceye şans tanımalısınız.

Kahve falında oğlunu kanlar içinde görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, ev sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu kan içinde görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu suyun içinde görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunu beyazlar içinde görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına delalettir.

Kahve falında başka birini kanlar içinde görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında anneyi kanlar içinde görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, daha sık bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde kan görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, maaşının artacağına yorulur.

Kahve falında ellerin kan içinde görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir