AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuma görmek

Kahve falında okuma görmek

Kahve falında okuma görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında okuma gördüyseniz:

  • Soru sormaktan çekinmeyin.

Kahve falında oğlunun öldüğü görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu sıkıntıda görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında okuyamadığını görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran kerim okuyan birini görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, büyüleyeceğine işarettir.

Kahve falında doğacak oğlunu görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçını beyaz görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu öldürdüğünü görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hala oğlunun öldüğünü görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir