AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu denizde görmek

Kahve falında oğlunu denizde görmek

Kahve falında oğlunu denizde görmek içine düşen fesada yeniliceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, mutluluğu yakalayacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, acılarını dindireceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunu denizde gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında oğlunun denizde boğulduğunu görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu denizde kaybetmek zor durumlarda kalacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu denizde görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun denizde yüzdüğünü görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yeni işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun denize düştüğünü görmek hayatının karışacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amcamın oğluyla evlenmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ezan okunmasını istemek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında oğlunu tokatlamak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir