AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun geldiğini görmek

Kahve falında oğlunun geldiğini görmek

Kahve falında oğlunun geldiğini görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, bilgiyle donanacağına, ün sahibi olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun geldiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir kişiye ilgi göstermeniz ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında oğlunun askerden geldiğini görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun geldiğini görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun hacdan geldiğini görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında köpekten kan geldiğini görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin evine geldiğini görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızı istemeye gelmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makattan kan geldiğini görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında memeden su geldiğini görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir