AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu sünnetli görmek

Kahve falında oğlunu sünnetli görmek

Kahve falında oğlunu sünnetli görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, çok yorulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunu sünnetli gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak arzuların gerçekleşeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu sünnetli görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kazancının ilk önce azalacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun sünnet görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, işlerinde bereket olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun sünnet düğününü görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine yorulur.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek umutlanacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun sünnet olacağını görmek düzenin kurulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi oğlunun sünnet olduğunu görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, verilen kararların geri çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sünnet ettirmek alanında marka bir isim olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir