AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu sünnet ettirmek

Kahve falında oğlunu sünnet ettirmek

Kahve falında oğlunu sünnet ettirmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sünnet ettirmek gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmalı, sorular sormalısınız.

Kahve falında oğlunu sünnet ettirmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sünnet olmuş görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi oğlunun sünnet olduğunu görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun sünnet görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında oğlunu sünnetli görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulur.

Kahve falında oğlunun sünnet düğünü görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir