AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun sünnet olacağını görmek

Kahve falında oğlunun sünnet olacağını görmek

Kahve falında oğlunun sünnet olacağını görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun sünnet olacağını gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir.

Kahve falında oğlunun sünnet görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu sünnet ettirmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun sünnet düğünü görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi oğlunun sünnet olduğunu görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu sünnet olmuş görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, kendisini işine vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu sünnet olduğunu görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna rivayet eder.

Kahve falında oğlunu sünnetli görmek işlerinde başarı elde edeceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir