AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu suda boğulurken görmek

Kahve falında oğlunu suda boğulurken görmek

Kahve falında oğlunu suda boğulurken görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu suda boğulurken gördüyseniz:

  • İnsanların öneri veya çözümleri kendi doğrularına veya isteklerine paralel olabilir.

Kahve falında oğlunun suda boğulduğunu görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında oğlunu suda boğulurken görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını suda boğulduğunu görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğularak ölen birini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu suda boğulmuş görmek amaçlardan sapmaya, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek zaferlere doymayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda boğulmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, umutlarının da tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında suda boğulmak mallarının artacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir