AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulmak

Kahve falında suda boğulmak

Kahve falında suda boğulmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, işlerin bozulacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında suda boğulmak gördüyseniz:

  • Şimdiden belli hükümlerde bulunmamalısınız.

Kahve falında mavi suda boğulmak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işarettir.

Kahve falında bir çocuğun suda boğulduğunu görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının suda boğulduğunu görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duru suda boğulmak sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun suda boğulduğunu görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında suda boğulan bebeği kurtarmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulmuş birini görmek dünya malına kavuşulacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini suda boğulurken görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir