AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana kestiğini görmek

Kahve falında dana kestiğini görmek

Kahve falında dana kestiğini görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dana kestiğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Kahve falında dana kestiğini görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, bereket ve zenginlik olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü dana görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, işlerin bir anda azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurbanlık dana görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ikiz dana görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında dana yüzmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dananın öldüğünü görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında dana derisi görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalettir.

Kahve falında siyah dana kesmek kişinin tek başına kalacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir