AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu düşerken görmek

Kahve falında oğlunu düşerken görmek

Kahve falında oğlunu düşerken görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, elini haramdan uzak tutacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında oğlunu düşerken gördüyseniz:

  • Hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor.

Kahve falında oğlunun denize düştüğünü görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun yüksekten düştüğünü görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun çukura düştüğünü görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulur.

Kahve falında oğlunun balkondan düştüğünü görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun uçuruma düştüğünü görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun binadan düştüğünü görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun suya düştüğünü görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir