AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu askere gittiğini görmek

Kahve falında oğlunu askere gittiğini görmek

Kahve falında oğlunu askere gittiğini görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, adının her yerde geçeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu askere gittiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden beklediğiniz karşılığı göremediğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında oğlunu askere uğurlamak büyük maddi kayıp verileceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu askere gittiğini görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunu asker görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu askere giderken görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun askerden kaçtığını görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun asker olduğunu görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında askerdeki oğlunu görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir