AnaSayfa / Genel / Kahve falında emzirdiği sütü görmek

Kahve falında emzirdiği sütü görmek

Kahve falında emzirdiği sütü görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında emzirdiği sütü gördüyseniz:

  • Asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Kahve falında erkek çocuğa süt emzirmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında anne sütü emzirmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kediye süt emzirmek endişelerinin yerini umudun alacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine inanılır.

Kahve falında göğsünden süt emzirmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek kendisini üzen konuların kapanacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebek emzirmek süt görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında acı süt emzirmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve emzirmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir