AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca oğlunun düğününü görmek

Kahve falında amca oğlunun düğününü görmek

Kahve falında amca oğlunun düğününü görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında amca oğlunun düğününü gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Kahve falında amca oğlunun düğününü görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalettir.

Kahve falında amca oğlunu dövmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amca oğlunu öpmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalet eder.

Kahve falında amcamın oğluyla evlenmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcasının oğlunu görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, sorunların çabucak halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında amca oğluyla öpüşmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, derdin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında amca oğluna sarılmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında amca oğluyla kavga etmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir