AnaSayfa / Genel / Kahve falında odunların altında kalmak

Kahve falında odunların altında kalmak

Kahve falında odunların altında kalmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, darlanacağına tabir olunur.

Kahve falında odunların altında kalmak gördüyseniz:

  • Belli imalar ya ad işaret dili yoluyla istediklerinizi elde etmeniz veya işlerin istediğiniz şekilde gelişmesini sağlamanız kolay olmayabilir.

Kahve falında odun altında kalmak rahatın kaçacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odunların altında kalmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kumun altında kalmak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine tabir olunur.

Kahve falında deprem enkazı altında kalmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz dalgası altında kalmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, tatsızlıklar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağın altında kaldığını görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına rivayet eder.

Kahve falında göç altında kalmak yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur altında kalmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir