AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın altında kaldığını görmek

Kahve falında toprağın altında kaldığını görmek

Kahve falında toprağın altında kaldığını görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, geçiminin yerinde olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağın altında kaldığını gördüyseniz:

  • Olan biteni dikkatle ele almalı, kendi pozisyonunuzu da koruyacak şekilde hesaplayarak hareket etmelisiniz.

Kahve falında birinin toprak altında kaldığını görmek kendisini ona adayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak kayması altında kalmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına delalettir.

Kahve falında toprağın altında kaldığını görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında toprak altında kalmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine alamet eder.

Kahve falında toprak altında kaldığını görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında toprak içinde kalmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında toz toprak içinde kalmak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, imkânsızlıklarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kum altında kalmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir