AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun altında kalmak

Kahve falında odun altında kalmak

Kahve falında odun altında kalmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalettir.

Kahve falında odun altında kalmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Kahve falında odun altında kalmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında odunların altında kalmak rahat nefes almaya başlayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında heyelan altında kalmak huzurunu yerine getireceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına inanılır.

Kahve falında selin altında kalmak yarasını saracağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına inanılır.

Kahve falında araba altında kaldığını görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında şehrin sular altında kaldığını görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla ateş altında kalmak eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çamur altında kalmak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir