AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun kıran görmek

Kahve falında odun kıran görmek

Kahve falında odun kıran görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odun kıran gördüyseniz:

  • Sevgilinizle veya çocuklarla vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Kahve falında odun kıran görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalga kıran görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kıran birini görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah odun görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odun taşıdığını görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde odun görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük odun parçaları görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakacak odun toplamak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir