AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun parçası toplamak

Kahve falında odun parçası toplamak

Kahve falında odun parçası toplamak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına inanılır.

Kahve falında odun parçası toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor olabilir.

Kahve falında odun parçası toplamak yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, şöhret elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük odun parçaları görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine inanılır.

Kahve falında odun parçası görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında odun parçası yemek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran parçalarını toplamak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında ekmek parçaları toplamak hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında cam parçalarını toplamak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir