AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun talaşı görmek

Kahve falında odun talaşı görmek

Kahve falında odun talaşı görmek çok sevinçli haberler alacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında odun talaşı gördüyseniz:

  • Ailenizle ya da eşinizle konuşabileceğiniz ortamlar yaratın.

Kahve falında odun talaşı görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işarettir.

Kahve falında talaş süpürmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç talaşı görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuvalla talaş görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet eder.

Kahve falında talaş tozu görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında talaş taşımak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında talaş yakmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına inanılır.

Kahve falında talaş böreği görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, canını sıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir