AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç talaşı görmek

Kahve falında ağaç talaşı görmek

Kahve falında ağaç talaşı görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, yeni bir hayata başlayacağına, moralin bozulacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç talaşı gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelmenizi sağlayabilecek programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ağaç talaşı görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında talaşı görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında talaş görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında çuvalla talaş görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında talaş süpürmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında talaş tozu görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında odun talaşı görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında talaş yakmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir