AnaSayfa / Genel / Kahve falında talaş taşımak

Kahve falında talaş taşımak

Kahve falında talaş taşımak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, üçüncü gözünün açılacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında talaş taşımak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya diyetinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında talaş taşımak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında talaşı görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet eder.

Kahve falında talaş görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında talaş süpürmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında çuvalla talaş görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde talaş görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında talaş yakmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulur.

Kahve falında talaş böreği görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir