AnaSayfa / Genel / Kahve falında talaş böreği görmek

Kahve falında talaş böreği görmek

Kahve falında talaş böreği görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, elinin bolluk göreceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında talaş böreği gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştınız sonra iyiden iyiye kaybediyorsunuz.

Kahve falında talaş böreği görmek çirkin bir iş yapmaya, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında talaş yakmak yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çuvalla talaş görmek makam ve rütbe edineceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında talaşı görmek hayatının başarılarla dolacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç talaşı görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında talaş görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında odun talaşı görmek elindekini de bitireceğine, kalp kırmaya tabir olunur.

Kahve falında evde talaş görmek yeni çalışmalara girişileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir