AnaSayfa / Genel / Kahve falında talaş tozu görmek

Kahve falında talaş tozu görmek

Kahve falında talaş tozu görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında talaş tozu gördüyseniz:

  • Bazı konulara katılımda bulunarak veya zamanınızı angaje ederek hata yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında talaş tozu görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Kahve falında çuvalla talaş görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında talaş taşımak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, saygınlık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında talaş süpürmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına inanılır.

Kahve falında talaş böreği görmek her istediğini elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde talaş görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında talaş görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında odun talaşı görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir