AnaSayfa / Genel / Kahve falında talaş yakmak

Kahve falında talaş yakmak

Kahve falında talaş yakmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, arabasını ve toprağının olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, çektiği zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında talaş yakmak gördüyseniz:

  • Katılımcı olmalı, ekip çalışmalarına yatkın şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında talaş yakmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, maddi anlamda zayıflayacağına işaret eder.

Kahve falında talaş taşımak sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında odun talaşı görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet eder.

Kahve falında çuvalla talaş görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında talaş tozu görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına delalet eder.

Kahve falında talaş süpürmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına inanılır.

Kahve falında talaşı görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalet eder.

Kahve falında talaş böreği görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, daha temkinli ve garantici olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir