AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun söndürmek

Kahve falında odun söndürmek

Kahve falında odun söndürmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine delalettir.

Kahve falında odun söndürmek gördüyseniz:

  • Bir olay üzerindeki gizliliği arttırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında odun söndürmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında yanan odunları söndürmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan odunu söndürmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odun ateşi söndürmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret eder.

Kahve falında üstünde sigara söndürmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kazancın yarı yarıya artacağına yorulur.

Kahve falında üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızların söndüğünü görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir