AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun kucaklamak

Kahve falında odun kucaklamak

Kahve falında odun kucaklamak üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına işarettir.

Kahve falında odun kucaklamak gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Kahve falında odun kucaklamak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin kucaklamak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını kucaklamak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işarettir.

Kahve falında birine kucaklamak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kucaklamak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeği kucaklamak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ikiz bebek kucaklamak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sarılmak kucaklamak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir