AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin kucaklamak

Kahve falında gelin kucaklamak

Kahve falında gelin kucaklamak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin kucaklamak gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla şey almak istiyorsunuz.

Kahve falında gelin kucaklamak dünya ve ahiretinin güzel olmasına, helal lokmalar yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında gelini kucaklamak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza rivayet eder.

Kahve falında sarılmak kucaklamak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak onlarla iyi geçim halinde olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında insan kucaklamak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, keyifli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında yavru kedi kucaklamak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyunu kucaklamak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta birini kucaklamak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, bundan hayır göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir