AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kucaklamak

Kahve falında birine kucaklamak

Kahve falında birine kucaklamak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kucaklamak gördüyseniz:

  • Değişimden korkmamalısınız.

Kahve falında başkasının çocuğunu kucaklamak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında koyun kucaklamak yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kucaklamak zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında aslanı kucaklamak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeğenini kucaklamak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalettir.

Kahve falında bir kızı kucaklamak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında yastık kucaklamak mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birini kucaklamak Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir