AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeği kucaklamak

Kahve falında köpeği kucaklamak

Kahve falında köpeği kucaklamak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köpeği kucaklamak gördüyseniz:

  • Kırıcı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında köpeği kucaklamak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında köpek yavrusu kucaklamak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek kucaklamak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ekmeğinin azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bebek kucaklamak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kucaklamak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında bayılan birini kucaklamak başarılarının çoğalacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında kabeyi kucaklamak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu kucaklamak şansın ve kısmetin açılacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir