AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu kucaklamak

Kahve falında çocuğunu kucaklamak

Kahve falında çocuğunu kucaklamak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, kimseye borçlanmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu kucaklamak gördüyseniz:

  • Ne dilediğinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında çocuğu kucaklamak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu kucaklamak maddi zararın büyük olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğu kucaklamak karlı ortaklıklara gireceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu kucaklamak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının çocuğunu kucaklamak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kucaklamak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi kucaklamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir