AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını kucaklamak

Kahve falında kızını kucaklamak

Kahve falında kızını kucaklamak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, ele güne muhtaç olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızını kucaklamak gördüyseniz:

  • Olayları zorlama ihtiyacınızı belli bir sınırda tutmanızda fayda var.

Kahve falında kızını kucaklamak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızı kucaklamak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızı kucaklamak kazançsız işler peşinde olmaya, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kucaklamak torunlarına dahi yeteceğine, aile hayatlarını bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek kucaklamak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği kucaklamak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş kişiyi kucaklamak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, zenginliğinin süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan kucaklamak sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, pişman olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir