AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üstünde birini görmek

Kahve falında atın üstünde birini görmek

Kahve falında atın üstünde birini görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yaşamın kolaylaşacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında atın üstünde birini gördüyseniz:

  • Yeni şeylere ihtiyacınız var.

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına inanılır.

Kahve falında atın üstünde adam görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz üstünde at görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında birini atın üstünde görmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına inanılır.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz at üstünde görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında atın üstünde olduğunu görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir