AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun atmak

Kahve falında odun atmak

Kahve falında odun atmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında odun atmak gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılması sizi çok fazla endişelendirmesin.

Kahve falında odunu ateşe atmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, hakkını yedirtmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak işinde terfi alacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sobaya odun atmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine inanılır.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında fırına odun atmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında banyo sobasına odun atmak zamanla daha çok para elde edeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine işarettir.

Kahve falında birine odun atmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında şömineye odun atmak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir