AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba altında kaldığını görmek

Kahve falında araba altında kaldığını görmek

Kahve falında araba altında kaldığını görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba altında kaldığını gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında araba altında kalmak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işarettir.

Kahve falında araba altında kaldığını görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumda kalmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla yolda kalmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arabada kilitli kalmak parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında arabaya geç kalmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki araba arasında kalmak işinize ve hanenize bereket geleceğine, adını işiyle duyuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabada mahsur kalmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir