AnaSayfa / Genel / Kahve falında odada uyumak

Kahve falında odada uyumak

Kahve falında odada uyumak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, parasının ve malının çoğalacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında odada uyumak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Kahve falında odada uyumak konferans ve seminerlere katılacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık odada uyumak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuyla uyumak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin uyuduğunu görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekle yan yana uyumak yaşam enerjisine kavuşacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kızının uyuduğunu görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı evde uyumak yolunda devam edeceğine, hasretliğin biteceğine işaret eder.

Kahve falında denizde uyuduğunu görmek gitmediği yerlere gideceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir