AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin uyuduğunu görmek

Kahve falında birinin uyuduğunu görmek

Kahve falında birinin uyuduğunu görmek hatalarını düzelteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, planların boşa gideceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, isabetli kararlar alacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin uyuduğunu gördüyseniz:

  • Daha önceki bazı etkiler devam ediyor.

Kahve falında eski sevgilinin uyuduğunu görmek eline geçen malları tutamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak o kimselerden menfaat göreceğine, kırgınların barışacağına işarettir.

Kahve falında ahırda uyumak işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, yakın akrabadan gelecek habere işaret etmektedir.

Kahve falında kar altında uyumak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendinin uyuduğunu görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, borcunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta uyumak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, kızı olanların da gelin edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karın içinde uyumak çok sağlıklı olunacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir