AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde uyuduğunu görmek

Kahve falında denizde uyuduğunu görmek

Kahve falında denizde uyuduğunu görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde uyuduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı veya sizi kötü etkileyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında denizin içinde uyumak bazı adımlar atacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz içinde uyumak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına yorulur.

Kahve falında denizde uyumak hakkını savunamayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde uyumak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üzerinde uyumak onu darda bırakmayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında deniz aşırı uyumak onu alkışlayacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında denizin dibinde uyumak kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, talihinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde uyuduğunu görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir