AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğuyla uyumak

Kahve falında erkek çocuğuyla uyumak

Kahve falında erkek çocuğuyla uyumak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğuyla uyumak gördüyseniz:

  • Genelde dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında erkek çocuğuyla uyumak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun uyuduğunu görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun uyuduğunu görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli erkekle uyumak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebekle uyumak sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta uyumak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle uyumak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalettir.

Kahve falında bir erkekle yan yana uyumak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir