AnaSayfa / Genel / Kahve falında odada ışık görmek

Kahve falında odada ışık görmek

Kahve falında odada ışık görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında odada ışık gördüyseniz:

  • Para konusunda tutumlu olun, bir kenarda acil durum paranız bulunsun.

Kahve falında odada ışık görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oda ışığı görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında evin ışıklarını yakmak işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında ışıkları açmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışık vermek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında küçük ışıklar görmek kötü ve zor günler geçireceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ışığı söndürmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında nurlu bir ışık görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir