AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda ışığı görmek

Kahve falında oda ışığı görmek

Kahve falında oda ışığı görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, rahatının yerine geleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sıkıntısının biteceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında oda ışığı gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında oda ışığı görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında odada ışık görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet eder.

Kahve falında ışık huzmesi görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla kırmızı ışıkta geçmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına yorulur.

Kahve falında parlak ışıklar görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli ışık görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ışıklı köprü görmek iyi huylar edineceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir