AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi ve babayı görmek

Kahve falında abi ve babayı görmek

Kahve falında abi ve babayı görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abi ve babayı gördüyseniz:

  • Boşa zaman kaybetmeyi kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında anne baba abi görmek biraz olsun hafifleyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abi ve babayı görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne baba ve abi görmek yokluk içine gireceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına işarettir.

Kahve falında baba ve abi görmek istihdam edeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında abi ve baba görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalettir.

Kahve falında baba abi görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında abi evlenmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına inanılır.

Kahve falında abinin düğününü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir