AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin bir abiyi görmek

Kahve falında sevdiğin bir abiyi görmek

Kahve falında sevdiğin bir abiyi görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin bir abiyi gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında sevdiğin bir abiyi görmek düşman malından yemeye, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abiyi öldürmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abi öldürmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abini görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abini ölmüş görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında abiyi sevgili olarak görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında abi kavga etmek geçim sıkıntısı çekeceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abiyle evlenmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, işlerin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir