AnaSayfa / Genel / Kahve falında numarası görmek

Kahve falında numarası görmek

Kahve falında numarası görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında numarası gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk yaşayacaksınız.

Kahve falında on numara tutturmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında on numara görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında ölüm numarası yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine numara vermek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayılma numarası yapmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, önemli atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında cep telefon numarası görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefon numaranı vermek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine inanılır.

Kahve falında numarası görmek büyük zararlara uğrayacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir