Kahve falında on numara tutturmak

Kahve falında on numara tutturmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zor durumların biteceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, kazancın katbekat artacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında on numara tutturmak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin kararları ya da yaptıkları değişiklikler nedeniyle bazı şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında on numara tutturmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kör numarası yapmak problemlere çözüm bulunacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında numaradan ağlamak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta numarası yapmak gerekirse özür dileneceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep numarası görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına tabir olunur.

Kahve falında birine numara vermek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin numarasını almak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir