AnaSayfa / Genel / Kahve falında notere gitmek

Kahve falında notere gitmek

Kahve falında notere gitmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işarettir.

Kahve falında notere gitmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylerle vakit geçirmeniz sizinle aynı hedefleri olan kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında notere gitmek mutlu ve huzurlu olunacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında noter görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker ziyaretine gitmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kamyona binip gitmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bisikletle okula gitmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece okula gitmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı şehre gitmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında gideceği yeri bulamamak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir