AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyona binip gitmek

Kahve falında kamyona binip gitmek

Kahve falında kamyona binip gitmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalettir.

Kahve falında kamyona binip gitmek gördüyseniz:

  • Farklı faklı fırsatlar sizi bekliyor, sadece harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında kamyona binip gitmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında otobüse binip gitmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında uçağa binip yurtdışına gitmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında deveye binip gitmek hayallerinin söneceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçağa binip tatile gitmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuşa binip gitmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandala binip gitmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Kahve falında siyah arabaya binip gitmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir