AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece okula gitmek

Kahve falında gece okula gitmek

Kahve falında gece okula gitmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece okula gitmek gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız veya oradan uzaklaşmanın yollarını aramanız gerekebilir.

Kahve falında gece okula gitmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece pazara gitmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında gece kulübüne gitmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında gece mezara gitmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kina gecesi gitmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kina gecesine gitmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terlikle okula gitmek sorunların gittikçe artacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeniden okula gitmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir